Feedback binnen het team

Eerlijk en genuanceerd collega’s kunt vertellen wat er bij je speelt.

In de vaart van de dag vergeten teams soms op te merken wat er nog meer gebeurt, op de onderstroom. Hoe geef je elkaar gepolijst en genuanceerd terug wat er speelt? Hoe spreken we af hoe we elkaar aanspreken?

Doelgroep

Voor teams die tijdens het werk situaties ontdekken waar last of ongemak is. Teams die willen excelleren en nog beter willen samenwerken en frictie bespreekbaar willen maken en elkaar willen waarderen in wat goed gaat.

Resultaat

Na de training weet je hoe je veiligheid kunt creëren om feedback te geven. Weet je hoe je volgens de regels der feedback eerlijk en genuanceerd collega’s kunt vertellen wat er bij je speelt. Kijk je met een waarderend oog naar jullie samenwerking en geef je erkenning en complimenten scheutig en prompt aan elkaar. Na de training is de sfeer nog beter dan deze al was omdat het team elkaar beter kent (en elkaars gebruiksaanwijzing beter begrijpt).

Inhoud

  • Communicatieve vaardigheden als basis
  • Onze biologie en hormonen in het geven en ontvangen van feedback
  • Methodieken om feedback te geven
  • Hoe reageer ik als ik feedback ontvang
  • Hoe kijk ik waarderend naar processen, de ander of mezelf?
  • Hoe geef ik een gedegen en genuanceerd een compliment en/of erkenning?

Tijdsinvestering

Deze training kan heel goed in 1 dag, wilt u aandacht besteden aan de samenwerking en sfeer van het team dan raden we een 2-daagse aan om een cross over te maken naar een vorm van teamtraining (teambuilding).

 

Je hoort snel van ons

Contact opnemen

agsdix-smt2-phone-android

+31(0)6 53 706 242

agsdix-fas fa-map-signs

Zimmermanhof 8, 6952 HT Dieren

agsdix-fas fa-user-clock

Welkom op afspraak