Individuele performance coaching

Beweeg jezelf in de gewenste richting

In individuele coaching is er tijd, rust en aandacht om persoonlijke thema’s en patronen (helpend en niet-helpend) te onderzoeken en te bewegen in een nieuwe richting waar de coachee naar toe wil. Door te reflecteren over maar ook vooral te zijn, te voelen en te doen komen coachee en coach tot de kern. Dit alles op basis van respect, open communicatie en experimenteren.

Thema’s waar je aan kunt denken zijn:

Work-life balance coaching

Levensbalans onderzoeken en inrichten. Onderzoek naar de doelen in werk & leven. Fundament leggen vanuit je waarden en behoeften ontdekken. Bij Work-life-balance gaat het om:

  • Vraagstukken rond werk/privé balans en belasting
  • Vraagstukken rond zingeving
  • Algehele persoonlijke ontwikkeling

Performance coaching gericht op persoonlijke groei

Doelen koppelen aan talent en competenties. Wordt er bijvoorbeeld meer van je gevraagd na bijv. een functioneringsgesprek? Onzekerheden treden op bij de overgang naar een nieuwe functie of deelname aan een project. Deze staan soms in de weg om tot nieuw gedrag te komen. Voor performance vraagstukken waarin houding, voelen, weten en presteren centraal staat:

  • Vrijmaken van energie, lef en zelfvertrouwen
  • Ontwikkelen van individuele competenties en nieuw gedrag
  • Verbeteren van persoonlijke performance

“Working with Erna was an experience of enrichment and personal growth. She has an unique skill to create trust while keeping people motivated to push boundaries and step beyond their comfort zones. Her commitment, knowledge and capacity to adapt creates an environment where the learning path is always aligned with the goal and progress is constant.”

Je hoort snel van ons

Contact opnemen

agsdix-smt2-phone-android

+31(0)6 53 706 242

agsdix-fas fa-map-signs

Zimmermanhof 8, 6952 HT Dieren

agsdix-fas fa-user-clock

Welkom op afspraak