Groepstraining

Diepgang en persoonlijke ontwikkeling met anderen

Wat maakt iemand tot een succesvol medewerker en/of leidinggevende? Hoe kun je vanuit je kwaliteiten groeien naar een volgend niveau? En, wat is mijn volgende stap en wat kan ik daarvoor doen?

VisiePoint biedt trainingen als kompas voor persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer voor:

  • medewerkers
  • professionals
  • leidinggevenden.

Als vertrekpunt zijn het de eigen persoonlijke identiteit, drijfveren en talenten die we met de gewenste nieuwe competenties in lijn brengen.

Ontwikkeling vraagt tijd en aandacht en het doorleven van de eerste fase van kunstmatig aanvoelen en onhandigheid. Daarna volgt gedrag vanuit echtheid en authenticiteit om zo een eigen belangrijke bijdrage aan de organisatie te leveren: actief en verantwoordelijk nemend.

Trainingsgebieden

VisiePoint bied op 3 gebieden uw medewerkers professionele ontwikkeling en we maken gebruik van getoetste leermethoden op het gebied van:

Beïnvloeden

Elk gedrag en communicatie heeft effect. Wordt je bewust van je persoonlijke stijl en vergroot je stijlflexibiliteit en je beïnvloedingsruimte.

Persoonlijke effectiviteit

Door je talenten, waarden persoonlijke kracht helder te krijgen op een effectieve en verhelderende wijze voel je je zelfverzekerder, krachtiger en kun je soepeler communiceren in uitdagende situaties.

Leiderschap & Management

Vanuit onderzoek naar je eigenheid als mens achter je functie leg je een stevige basis als coachend leidinggevende en beheers je de diverse leiderschapsstijlen. 

Je hoort snel van ons

Contact opnemen

agsdix-smt2-phone-android

+31(0)6 53 706 242

agsdix-fas fa-map-signs

Zimmermanhof 8, 6952 HT Dieren

agsdix-fas fa-user-clock

Welkom op afspraak