Referenties

Wat zeggen anderen over VisiePoint en Erna van Lingen?

Klanten over VisiePoint

VisiePoint staat voor kwaliteit. Daarnaast schakelt Erna ontzettend makkelijk in een hoog tempo tussen de verschillende programmaonderdelen en werkvormen. Dat bewijst dat het een vakvrouw is. En naast een goede trainer/coach is Erna ook een ontzettend leuk mens om mee samen te werken!

De samenwerking met VisiePoint bestaat al 20 jaar! In alle jaren die volgen hebben we elkaar mogen inspireren en met elkaar mee mogen groeien. Naast dat ik Erna ken als een betrokken, lief en zorgzaam persoon. Is haar professionele kant niet in een paar woorden te beschrijven. Als trainer is ze meer dan alleen een trainer: ze is bevlogen. Richt zich op de deelnemers met een persoonlijke kant, is open en helder in haar uitleg en weet anderen te motiveren en inspireren met haar kennis en praktijkvoorbeelden.

Deelnemers/coachees over Erna van Lingen

I met Erna as my trainer during a personal leadership & coaching training and she immediately stood out from what I have experienced with a trainer or coach before. It was actually at that time in my career a life changing experience which she offered me, by pinpointing exactly and accurately my improvement points, both introspective as well as outrospective, while having the patience and perseverance to really go in the details of understanding my training needs. Hence, adapting perfectly her training style to my character and learning style. Flexibility, adaptability and calmness are her strong suits amongst creating a training setting which radiates safety and security to be able to get out of the comfort zone in order to have a most effective learning experience.

Ik heb Erna in verschillende contexten aan het werk gezien, en altijd wist ze haar coaching/trainer professie te koppelen aan haar ‘grote’ hart. Deze vaardigheid wekt vertrouwen en zorgt ervoor dat je mee gaat in de flow van haar dialoog. Erna spiegelt, geeft richting, motiveert en enthousiasmeert daar waar het nodig is. Ik beschouw mijn verkregen inzichten als kostbaar goed. Erna Bedankt!

Working with Erna was an experience of enrichment and personal growth. She has a unique skill to create trust while keeping people motivated to push boundaries and step beyond their comfort zones. Her commitment, knowledge and capacity to adapt creates an environment where the learning path is always aligned with the goal and progress is constant.

Erna is een warm, inspirerend, oprecht en doortastend persoon die weet de ander te raken. Ze maakt het meest kwetsbare in je los tijdens haar trainingen, waarnaast ze je laat inzien hoe sterk je bent door alle kwaliteiten en waarden die je als mens bezit en laat ze je inzien waar je krachten en ambities liggen. Door haar eigen ervaringen met je te delen, voel je je al snel op je gemak bij haar en weet ze overal een persoonlijke draai aan te geven. Ik heb de training met Erna als een zeer bijzondere en waardevolle “ontdekkingsreis” ervaren.

Collega trainer/coaches en acteurs over Erna van Lingen

Ik vind Erna een heldere, open, concrete, inlevende en aardse trainster. Ik denk dat dát maakt dat ze zulke leuke groepen hebt met een geweldige sfeer en veiligheid om te leren.

Erna weet gemakkelijk verbinding te maken met de groep en koppelt trainersvaardigheden met haar ervaringen in de sport zowel als trainer als actief sporter. Dat maakt de getrainde theoretische en praktische basis zeer geloofwaardig en toepasbaar.

Ik ervaar Erna in trainingen als een hele zorgvuldige vakvrouw. Zij kan op individueel niveau en groepsniveau heel goed aansturen op een te halen leerdoel. Haar trainingen leidt zij zeer vaardig en persoonlijk. Vanuit een zichtbare jarenlange ervaring brengt zij zaken inspirerend over. Zij is authentiek en heeft baat bij haar mensenkennis en weet dat ook in ander type training goed te gebruiken.

Je hoort snel van ons

Contact opnemen

agsdix-smt2-phone-android

+31(0)6 53 706 242

agsdix-fas fa-map-signs

Zimmermanhof 8, 6952 HT Dieren

agsdix-fas fa-user-clock

Welkom op afspraak