Over de oprichter

Uitgaan van de (veer)kracht en het ontwikkelde van de ander

Wie ik ben

Ruim 20 jaar richt ik me op veranderingsprocessen en het bekrachtigen van het individu. In de rol van procesbegeleider, trainer en coach.

Na mijn studie Hotel Management (Opleiden in Organisaties) en Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam heb ik me gecertificeerd voor Co-Active Coach en de Postacademische Opleiding voor “Instrument voor Hulp” van het Instituut voor Toegepaste en Integrale Psychologie (ITIP) afgerond.

Gedurende 30 jaar was ik werkzaam in de (sub)topsport werkend als clubcoach, assistent-bondscoach en bondscoach van de Nationale Senioren selectie Synchroonzwemmen. De kennis en ervaring van beide werelden combineer ik waardoor ik op een specifieke wijze anderen bereik. Mensen komen tot nieuwe competenties met helpende patronen. Praktisch en faciliterend. Ik ga altijd uit van de kracht en de ontwikkelwens van de ander.

“Sometimes you win, most times you learn”

Wat ik weet (fields of expertise)

Mijn expertise ligt in de hoek van Leiderschap, Beïnvloedingsvaardigheden (onderhandelen, conflicthantering, omgaan met grensoverschrijdend gedrag) en Persoonlijke Ontwikkeling (assertiviteit, persoonlijke kracht, timemanagement/vitaliteit). Ik leid trainers en coaches op.

“As knowledge increases, wonder deepens”

Dankzij bovenstaande

Mensen waar ik mee werk voelen zich significant competenter en zelfverzekerder. Dankzij dit vertrouwen gaan ze moediger en met vergrote stijlflexibiliteit het contact met de ander aan. Uitdagende situaties trotseert men met energie en daadkracht. Ze staan stevig op hun fundament. Teams werken soepeler samen en men ervaart een hogere job satisfactie en verbinding.

“Accept what is, let go of what was en have faith in what will be: you can create!

Wat mij beweegt

De wereld om ons heen is in continue verandering. Ik geloof in de veerkracht, doorzettingsvermogen en aanpassingskracht van de mens. Tijdens het ontwikkelproces kijken we veranderingen in het gezicht en onderzoeken intra persoonlijke en interpersoonlijke knelpunten. Samen staan we stil bij- en onderzoeken wat we daarin ontdekken. We focussen op waar persoonlijke ontwikkelruimte ligt en ik moedig de ander aan het ‘aan te gaan’. Mijn inbreng richt zich op de innerlijke stem van de ander te laten klinken. Zo komen we tot de echte kern. Dat vraagt stilstaan bij hoe het met de mens gaat áchter de werkprocessen, KPI’s en procedures.

“The things you can only see when you slow down”

Wat ik doe

Werkend vanuit veiligheid en erkenning daag ik professionals, teams, management en organisaties uit om beschouwend te kijken naar de huidige setting van interactie en verbinding binnen het systeem. Hoe zit het met het ownership van een ieder? De open dialoog brengt oprechte verbinding. Hierdoor krijgt men vertrouwen in zichzelf én de ander en kan slapend potentieel aangewend worden.

Hoe doe ik dat

Mijn manier van werken kenmerkt zich door rust, doeltreffendheid en respectvol waarderend kijken. Ik streef ambitieus naar een groeispurt en kan tegelijkertijd ruimte en tijd geven voor ervaren in het ontwikkelproces. Mijn frisse blik en concrete (respectvolle) feedback in het begeleidingsproces brengt inzicht voor de anderen. Ik ben compassievol en enthousiast. In te spelen op wat zich aandient in het moment is de basis vanuit waar ik werk met mensen.

“Het directe contact met de ander is de meest essentiële sleutel in het begeleiden en versterken van mensen”

Je hoort snel van ons

Contact opnemen

agsdix-smt2-phone-android

+31(0)6 53 706 242

agsdix-fas fa-map-signs

Zimmermanhof 8, 6952 HT Dieren

agsdix-fas fa-user-clock

Welkom op afspraak