Lifecoaching

Your future depends on what you do in the present (Mahatma Gandhi)

Heb je ook het gevoel dat er meer uit jou te halen is, dat er een slapend deel van jouw talenten niet helemaal aan het licht komt? Of dat je wellicht een beetje bent vastgelopen? Wil je weten wat jou kenmerkt als mens en professional? Waar je talenten en kwaliteiten nog meer liggen dan het meest voor het meest voor de hand liggende: we zoomen uit en kijken naar wat de rode draad is in jouw leven.

Wat is levencoaching?

Life coaching onderzoekt oordeelvrij vragen en/of thema’s die zich manifesteren in je leven (soms in niet-helpende en ingesleten patronen) in een lastige periode of op cruciale kruispunten. We reflecteren op je grote levensvragen.

Samen kijken we naar wat jouw wensen, dromen en (realistische) keuzes op dit moment in je leven (kunnen) zijn.  En onderzoeken we ervaringen uit het verleden en levenskwetsuren die bepalend zijn voor hoe je je nu voelt in je leven. Dat doen we via de cognitieve, logica ingang maar ook via het ervaren, beleven, ervaren en voelen. Intuïtief en waarderend kijken naar wie je ‘bent’. We komen tot de kern en zetten soms ook dingen in de week die wat tijd vragen. Soms heb je eigen overtuigingen zo stellig in je hoofd geprent dat je iemand nodig hebt om deze wat los te weken en een ander licht op zaken te werpen #omdenken.

Herken je één of meerdere voorbeelden in je eigen leven?

 • Je wilt meer diepgang en betekenisvol contact met mensen om je heen
 • Je ervaart een disbalans tussen werk en privé of voelt je vastzitten omdat je te lang je grenzen bent overgegaan
 • Je herkent terugkerende inefficiënte patronen in je leven die je nu eindelijk wel eens wilt doorbreken
 • Je voelt je somber, leeg, machteloos, ontevreden, verdrietig of bozige gevoelens waar je geen raad mee weet
 • Je wilt je zelfverzekerder voelen en je eigen fundament en autonomie voelen
 • Je draaglast overstijgt je draagkracht en hebt last van stress en bent wellicht in de opmars naar een burn-out of ervaart juist te weinig uitdaging (sleur)
 • Je hebt eigenlijk een droom maar geeft prioriteit aan verantwoordelijkheden en waan van de dag
 • Je mist inspiratie, zingeving en leeft niet (meer) volgens je waarden en drijfveren
 • Je bent niet in staat om gedurfde keuzes te maken en je zaken op orde te krijgen in je leven
 • Je hebt last van een vol gevoel in je hoofd en van continue en opjagende gedachten waarbij je streng en oordelend bent over jezelf, een gebeurtenis, situatie of de ander
 • Je hebt (tijdelijk) een coach nodig om je te ondersteunen in het aangaan van, afscheid nemen van of ver-intensiveren van relaties (liefde, afscheid, durven aangaan van nieuwe relaties)

Dan is life empowerment coaching iets voor jou.

Life coaching helpt je je tijd & slagkracht echt te richten op wat belangrijk is in jouw leven.  Zodat je daar gelukkiger en energieker van wordt.

Bel met 06 53 706 242 of vul het contactformulier onderaan de pagina even in. Wij nemen contact met je op.

“Working with Erna was an experience of enrichment and personal growth. She has an unique skill to create trust while keeping people motivated to push boundaries and step beyond their comfort zones. Her commitment, knowledge and capacity to adapt creates an environment where the learning path is always aligned with the goal and progress is constant.”

Je hoort snel van ons

Contact opnemen

agsdix-smt2-phone-android

+31(0)6 53 706 242

agsdix-fas fa-map-signs

Zimmermanhof 8, 6952 HT Dieren

agsdix-fas fa-user-clock

Welkom op afspraak