Leiderschap & Management

Hedendaags leiderschap: focus op heldere communicatie, jouw authenticiteit en vitaal functioneren

Naast competenties (kennis/theorie & vaardigheden) in leidinggeven besteden we aandacht aan wie je bent als mens achter je rol als leidinggevende. Waar sta ik voor, hoe laat ik mijn kwetsbaarheid zien in stevigheid en hoe creëer ik veiligheid in mijn team en organisatie?

Wat je geeft krijg je terug. Tijdens de trainingsdagen formuleer je je ontuikkelpunten en focus, je experimenteert met het geleerde in je eigen praktijk. Zo beklijft het nieuwe en vindt er echt gedragsverandering in je plaats.

VisiePoint verzorgt de volgende trainingen op gebied van Leiderschap & Management:

Starten met leidinggeven

Vanuit je specialistenrol naar leidinggeven: effectief en flexibel schakelen in het aansturen van verschillende individuen. Leidinggeven is mensenwerk.

Coachend Leidinggeven

Je team coachen naar zoveel mogelijk zelfstandig te functioneren, Teamleden bewuster maken van eigen gedrag en neigingen en deze te veranderen in helpende patronen, dankzij jouw feedback, steun, interventies en (levens)wijsheid. 

Slecht nieuws gesprekken

Leren omgaan met de reactie op bepaald nieuws en de ander steunen om deze te kunnen bevatten, dragen en accepteren. 

Coachen van Collega’s

Coachen on the job: praktijkgericht regelmatig ‘even praten’ en reflecteren vanuit een coachende, waarderende en positieve grondhouding met de nodige tools en vaardigheden die de ander verder helpt op zijn pad.

Je hoort snel van ons

Contact opnemen

agsdix-smt2-phone-android

+31(0)6 53 706 242

agsdix-fas fa-map-signs

Zimmermanhof 8, 6952 HT Dieren

agsdix-fas fa-user-clock

Welkom op afspraak