16 Kralen van Dankbaarheid

door | 2 dec 2017

Zestien kralen van Dankbaarheid

In mijn vorige post schreef ik over Gratitude. Dezelfde avond bezocht ik een wijze vrouw die mij m’n eerste Dankbaarheidsstreng schonk. Wat een prachtig cadeau (zie hierboven afgebeeld)! Iedere kraal staat symbool voor iets waar je dankbaar voor bent: je laat hem door je vingers glijden en omvat de volgende kraal. Hoe fijn om kinesthetisch je lichaam te laten ervaren wat je hart voelt en je brein bedenkt.
Elke avond voor ik naar bed ga laat ik de kralen door mijn handen gaan. Hier een overzicht van waar ik zoal dankbaar voor ben. Hoe ziet jouw dankbaarheid eruit?

Ik voel dankbaarheid voor: dat mijn lichaam me zo goed dient, en dat ik in Nederland woon – een prachtig land waar ik mijn mening mag uiten, dat ik een slim stel hersens heb die me helpen te ondernemen, dat ik kan vergeven: mezelf en anderen, en dat ik warme mensen om me heen heb en me geliefd voel.

Mocht je er ook eentje willen, hier vind je dit prachtige geschenk. Een leuk idee voor een verjaardag of bijzonder mens –zomaar, omdat het fijn is om te geven aan anderen.

Erna van Lingen is een veelzijdige professional en auteur van blogs en artikelen die gaan over leven en werk in de breedste zin van het woord. Haar blogs creëert ze zelf, zonder ChatGPT of AI in te zetten. Ze zijn authentiek, creatief en uit het leven gegrepen. Erna traint, coacht, faciliteert en verzorgt ontwikkeltrajecten gericht op het aanboren van de kwaliteiten en talenten van het individu, het team en/of de organisatie. Samen met de ander onderzoekt ze waardevrij wat krachtig en helpend is en wat beter of anders kan. Samenwerken, waarderend kijken, openheid en verbindende en geweldloze communicatie kenmerken haar werkstijl.

U kunt haar bereiken via 06 53 706 242 of info@visiepoint.nl