Gedicht Holistic Pulsing

door | 20 dec 2022

Ze wiegt me
Pulserend heen en weer
Ik rust uit
Even zonder zeer

Ik wieg haar
Mee met haar cadans
Ik ontspan
In onze fijne dans

Mijn hoofd raakt leeg
Gedachten stilgelegd
Ik geniet
Als ik zo pulsend beweeg

 

Trainer/coach/facilitator Erna van Lingen is gecertificeerd Holistic Pulsing therapeut.

Wat is Holistic Pulsing? Het is een vorm van ‘massage’ waarbij het lichaam in een natuurlijk, vloeiend ritme- en met zachtheid- zachtjes heen en weer wordt gewiegd.
Door wiegende, rekkende- en strekkende- bewegingen brengt je lichaam in een diepe ontspanning en je geest & brein in een lichte droomtoestand. De pulsing bestaat uit miniscuul kleine tot soms verassend grote en ruime pulsen. Het geeft een gevoel van ontspanning, koestering en geborgenheid. Door de beweging en stroming die zo ontstaat zal je lichaam langzaam vergeten spanningen en blokkades loslaten. Zo kan je lichaam zich fysiek, emotioneel en mentaal herstellen. Holistic Pulsing helpt bij onthaasten, vermoeidheid, stress en spanning en/of slaapproblemen. Je komt voorzichtig weer een stukje tot jezelf. Het is een ontspannende, prettige ervaring die zeer laagdrempelig is.

Wil jij ook het effect van massage ervaren maar hou jij ook liever je kleren aan? Bel met 06 53 706 242 of mail met welkom@zielzacht.nl voor een persoonlijke sessie van 1 uur.

Erna van Lingen is een veelzijdige professional en auteur van blogs en artikelen die gaan over leven en werk in de breedste zin van het woord. Haar blogs creëert ze zelf, zonder ChatGPT of AI in te zetten. Ze zijn authentiek, creatief en uit het leven gegrepen. Erna traint, coacht, faciliteert en verzorgt ontwikkeltrajecten gericht op het aanboren van de kwaliteiten en talenten van het individu, het team en/of de organisatie. Samen met de ander onderzoekt ze waardevrij wat krachtig en helpend is en wat beter of anders kan. Samenwerken, waarderend kijken, openheid en verbindende en geweldloze communicatie kenmerken haar werkstijl.

U kunt haar bereiken via 06 53 706 242 of info@visiepoint.nl